STT Nội dung
1
Application of Statistical Analysis Software in Food Scientific Modeling / Miaochao Chen, Kong Xiangsheng, Kan Chen

P.44-47
Miaochao Chen

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)
2
Case Studies in Food Product Development : (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) / M Earle, R Earle
Woodhead Publishing, 2008
468 P.
Earle, M

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
Engineering properties of foods / [edited by] M.A. Rao, Syed S.H. Rizvi, Ashim K. Datta, Jasim Ahmed.
Boca Raton : CRC Press, 2014
786 p.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

4
Experimental food science / Marjorie P. Penfield, Ada Marie Campbell
San Diego : Academic Press, 1990
541 p. : ill. ; 26 cm
Penfield, Marjorie Porter

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Food Biophysics
New York : Springer



Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:19 (Lượt truy cập:0)