STT Nội dung
1
A complete course in canning and related processes / revised and enlarged by Donald L. Downing.
Baltimore, Md. : CTI Publications, c1996.
3 v. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

2
A complete course in canning and related processes.
Baltimore, Md. : CTI Publications, 1987.
3 v. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
A complete course in canning and related processes. Volume 1 / Susan Featherstone.
Amsterdam : Elsevier Ltd, 2015
370 p.
Featherstone, Susan.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

4
Fish canning handbook / edited by Les Bratt.
Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2010.
xiv, 304 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Food canning technology / edited by Jean Larousse, Bruce E. Brown.
New York : Wiley-VCH Publishers, c1997.
xx, 719 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)