STT Nội dung
1
Antioxidants and functional components in aquatic foods / edited by Hordur G. Kristinsson, Andy Meaden, Niklas Andersson
Chichester, England : Wiley-Blackwell, 2014
341 p.
Kristinsson, Hordur G

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Bioactive foods and extracts : cancer treatment and prevention / edited by Ronald Ross Watson, Victor R. Preedy.
Boca Raton, FL : CRC Press, 2011.
xx, 643 p. : ill., map ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:2 (Lượt truy cập:0)

3
Bioactive proteins and peptides as functional foods and nutraceuticals / edited by Yoshinori Mine, Eunice Li-Chan, and Bo Jiang.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, c2010.
xiv, 420 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

4
5
Chúng ta có đang lãng phí tiền cho thực phẩm chức năng? / Xuân Quỳnh

Tr.58-60
Xuân Quỳnh

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)