STT Nội dung
1
Advances in food process engineering research and applications / Stavros Yanniotis [and three others], editors.
New York : Springer Science, 2013
662 p.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Advances in food science and technology. /. edited by Visakh P.M. ... [et al.]. Volume 1 /
Salem, Mass. : Scrivener Publishing ; c2013.
xx, 304 p. : ill., charts.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:30 (Lượt truy cập:0)

3
Comprehensive reviews in food science and food safety
Chicago, Ill. : ©2008
volumes : illustrations ; 28 cm


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:22 (Lượt truy cập:0)

4
Computerized control systems in the food industry / Gauri S. Mittal ed.
USA : Marcel Dekker Inc., 1997
597 tr. ; 24 cm


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:1) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
5
Engineering properties of foods / [edited by] M.A. Rao, Syed S.H. Rizvi, Ashim K. Datta, Jasim Ahmed.
Boca Raton : CRC Press, 2014
786 p.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)