STT Nội dung
1
Advances in food processing : Food preservation, food safety, quality and manufacturing processes / Theodoros Varzakas, Panagiotis Tsarouhas
Switzerland : MDPI, 2021
221 p. ; 24 cm
Varzakas, Theodoros

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:1) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)

2
American journal of food technology
Science publications



Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:36 (Lượt truy cập:0)

3
4
Anthocyanins Remain Stable during Commercial Blackcurrant Juice Processing / Gary M. Woodward and others

From p.479-485
Gary M. Woodward

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)
5
Carotenoids evolution during pasta, bread and water biscuit preparation from wheat flours / Alyssa Hidalgo, Andrea Brandolini, Carlo Pompei

P.109-114
Hidalgo, Alyssa

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)