STT Nội dung
1
A hygienically designed force gripper for flexible handling of variable and easily damaged natural food products / A. Pettersson and other

From p.140-147


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)
2
Acylated anthocyanins in broccoli sprouts / Diego A. Moreno and others

P.157-162


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)
3
Air cycle combined heating and cooling for the food industry / A.M. Foster and others

From p.117-125


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)
4
5
Application of QUIZ for GM quantification in food / Maurizio La Mura and others

P.211-215


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)