STT Nội dung
1
Bioactive components in milk and dairy products / edited by Young W. Park.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2009.
xi, 426 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Dairy-derived ingredients : food and nutraceutical uses / edited by Milena Corredig.
Boca Raton : CRC Press ; c2009.
xxi, 690 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
Functional dairy products, volume 2 / edited by Maria Saarela.
Boca Raton : CRC Press ; : c2007.
xviii, 537 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

4
Handbook of functional dairy products / edited by Colette Shortt, John O'Brien.
Boca Raton : CRC Press, c2004.
293 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Milk and dairy products as functional foods / edited by Ara Kanekanian.
Chichester, England : Wiley-Blackwell, 2014



Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)