Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Advance journal of food science and technology : AJFST, Tập 6, Số 12, 2014
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Inlet Flux Influence to Aerodynamic Performance of Steam Turbine Vane Cascade / Feng Zi-Ming and others
2
Antioxidant Activities of Phenolic Compounds in Green and White Faba Bean (Vicia faba L.) / Yu-wei Luo and others
3
A Fibrinolytic Enzyme Produced by Bacillus subtilis Using Chickpea (Cicer arietinum L.) as Substrate / Ping Xiao and others
4
Optimized Ultrasonic-assisted Extraction of Flavonoids from Pyracantha fortuneana Fruit and Evaluation of Antibacterial Activities / Yun Zhang and others
5
Amino Acid Content, Fatty Acid Profile and Radical Scavenging Capacities of Coccinia grandis (L.) Voigt. Fruits / Ibtisam G. Doka, Sayadat El Tigani and Sakina Yagi
6
Organic Upland Rice Seed Production / Raumjit Nokkoul
7
Marketing Strategic Benefit-risk Analysis: Transgenic Poultry Food Supply Chain / Yong Liu and Dazheng Wang
8
Research on Dairy Foods’ Cold Chain Logistics Development Based on "Dumbbell" Integration Strategy / Yong Liu and others
9
A Study of Food Bank Impact on China’s Charity and Food Security System / Yanni Li and others
10
Application of Control System Based on S7-300 in the Producting of Pu'er Tea / Zhang Dehui
11
Design of Intelligent Greenhouse based on STC89C52 / Chunyou Zhang
12
The Design of New Fermentation Workshop about Pu’er Ripe Tea / Wang Lihua and Wu Xiaoqiang
13
Production and Characterization of Protein Hydrolyzate from “Bibisan Fish” (Apogon Albimaculosus) as an Indigenous Flavor by Enzymatic Hydrolysis / Ahib Assadam and others
14
Brand Equity Management for Luxury Food Products based on the Customer Service Strategy / Qishen Zhou and others
15
Comparative Quality Evaluation of Roasted Cashew Nut Kernel: Effect of Roasting Methods / S.B. Kosoko and others