Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
American journal of food technology, Tập 9, Số 4, 2014
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Development of New Functional Cooked Sausages by Addition of Goji Berry and Pumpkin Powder / A.A. Bulambaeva and others
2
Optimization of Osmotic Dehydration ofApples Slices in Dates Syrup Using the Response Surface Methodology / H. Acheheb, A. Ferradji and A. Khatir
3
Comparison on Two Methods of Preparation of Zobo Drink on the Survival of Bacillus species / S.F. Mohammed and B.B. Ismail
4
Desirability of Oysters Treated by High Pressure Processing at Different Temperatures and Elevated Pressures / David H. Kingsley and others
5
Heat Treatment of Listeria monocytogenes in Liquid Egg Products with Low Temperature / Aram Sharifi and Hamdollah Moshtaghi
6
Effect of Using Sourdough and Frozen Dough for Preparation of Breads on Quality, Shelf Life and Staling / Dharma Saikia and Nandan Sit