Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Innovative food science & emerging technologies : IFSET : the official scientific journal of the European Federation of Food Science and Technology., Tập 15, Số S, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Thermal versus high pressure processing of carrots: A comparative pilot-scale study on equivalent basis / Liesbeth Vervoort, Iesel Van der Plancken, Tara Grauwet
2
Hyperbaric storage at room temperature for food preservation: A study in strawberry juice / K.A. Segovia-Bravo and others
3
Evaluation of methods for determining food surface temperature in the presence of low-pressure cool plasma / Kai Knoerzer, Anthony B. Murphy, Mark Fresewinkel
4
An ultrasound-enhanced system for microbial inactivation using supercritical carbon dioxide / Carmen Ortuño, María Teresa Martínez-Pastor, Antonio Mulet
5
Electro-activated aqueous solutions: Theory and application in the food industry and biotechnology / Mohammed Aider
6
Fluorescence spectroscopy and molecular modeling investigations on the thermally induced structural changes of bovine β-lactoglobulin / Nicoleta Stănciuc and others
7
Influence of processing on the pectin structure–function relationship in broccoli purée / Stefanie Christiaens and others
8
Isothermal and differential scanning calorimetries to evaluate structural and metabolic alterations of osmo-dehydrated kiwifruit as a function of ripening stage / Valentina Panarese and others
9
Immunological toolbox available for in situ exploration of pectic homogalacturonan and its modifying enzymes in fruits and vegetables and their derived food products / Evelien Vandevenne, Stefanie Christiaens, Sandy Van Buggenhout
10
Poly(butylene adipate) functionalized with quaternary phosphonium groups as potential antimicrobial packaging material / Tom Anthierens and others
11
Investigation into the bioaccessibility and microstructure changes of β-carotene emulsions during in vitro digestion / Yuwei Liu and others
12
Development of a model mouth containing an artificial tongue to measure the release of volatile compounds / O. Benjamin