Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
International journal of dairy technology, Tập 66, Số 2, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Study of the effects of spray-drying on the functionality of probiotic lactobacilli / Roxana Páez and others
2
Effect of trehalose and lactose as cryoprotectant during freeze-drying, in vitro gastro-intestinal transit and survival of microencapsulated freeze-dried Lactobacillus casei 431 cells / Arup Nag, Shantanu Das
3
The effect of various heat treatments on the antioxidant capacity of milk before and after simulated gastrointestinal digestion / Hatices Anlidere Aloglu
4
Improved isolation of bioactive components of bovine colostrum using cross- flow micro filtration / Thomas Gosch and others
5
The effect of using nonchlorine products for cleaning and sanitising milking equipment on bacterial numbers and residues in milk / David Gleeson, Bernadette O’brien, Kieran Jordan
6
Occurrence of endosulphan residues in dairy milk in plains of Uttarakhand, India: Short communication / Nagappa S Karabasanavar, Suresh P Singh