• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Influence of grinding on the nutritive value of peas for ruminants: comparison between in vitro and in situ approaches / Sylvie Giger-Reverdin and others

Nhan đề Influence of grinding on the nutritive value of peas for ruminants: comparison between in vitro and in situ approaches / Sylvie Giger-Reverdin and others
Mô tả vật lý From p.13-25
Từ khóa tự do Grinding
Từ khóa tự do In situ method
Từ khóa tự do Nutritive value
Tác giả(bs) CN Chapoutot, Patrick
Tác giả(bs) CN Giger-Reverdin, Sylvie
Tác giả(bs) CN Maaroufi, Chiraze
Tác giả(bs) CN Peyronnet, Corinne
Nguồn trích Food science & nutrition.- Số: 4 Tập: 2 Năm: 2014
000 00000nab#a2200000ui#4500
001140527
00221
004096DAB02-BC92-4CFA-A3AC-4E6DE2055E3A
005202011231513
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20201123151401|zluuyen
245 |aInfluence of grinding on the nutritive value of peas for ruminants: comparison between in vitro and in situ approaches / |cSylvie Giger-Reverdin and others
300 |aFrom p.13-25
653 |aGrinding
653 |aIn situ method
653 |aNutritive value
700 |aChapoutot, Patrick
700 |aGiger-Reverdin, Sylvie
700 |aMaaroufi, Chiraze
700 |aPeyronnet, Corinne
773 |tFood science & nutrition.|d2014|v2|i4
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét