- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Influence of grinding on the nutritive value of peas for ruminants: comparison between in vitro and in situ approaches / Sylvie Giger-Reverdin and others
Nhan đề
| Influence of grinding on the nutritive value of peas for ruminants: comparison between in vitro and in situ approaches / Sylvie Giger-Reverdin and others |
Mô tả vật lý
| From p.13-25 |
Từ khóa tự do
| Grinding |
Từ khóa tự do
| In situ method |
Từ khóa tự do
| Nutritive value |
Tác giả(bs) CN
| Chapoutot, Patrick |
Tác giả(bs) CN
| Giger-Reverdin, Sylvie |
Tác giả(bs) CN
| Maaroufi, Chiraze |
Tác giả(bs) CN
| Peyronnet, Corinne |
Nguồn trích
| Food science & nutrition.-
Số: 4
Tập: 2
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 140527 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 096DAB02-BC92-4CFA-A3AC-4E6DE2055E3A |
---|
005 | 202011231513 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20201123151401|zluuyen |
---|
245 | |aInfluence of grinding on the nutritive value of peas for ruminants: comparison between in vitro and in situ approaches / |cSylvie Giger-Reverdin and others |
---|
300 | |aFrom p.13-25 |
---|
653 | |aGrinding |
---|
653 | |aIn situ method |
---|
653 | |aNutritive value |
---|
700 | |aChapoutot, Patrick |
---|
700 | |aGiger-Reverdin, Sylvie |
---|
700 | |aMaaroufi, Chiraze |
---|
700 | |aPeyronnet, Corinne |
---|
773 | |tFood science & nutrition.|d2014|v2|i4 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|