• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Lytic enzyme production optimization using low-cost substrates and its application in the clarification of xanthan gum culture broth / Cıntia Reis da Silva and others

Nhan đề Lytic enzyme production optimization using low-cost substrates and its application in the clarification of xanthan gum culture broth / Cıntia Reis da Silva and others
Mô tả vật lý From p.4-12
Từ khóa tự do Aspergillus tamarii
Từ khóa tự do Gram-negative bacteria
Từ khóa tự do Response surface methodology
Tác giả(bs) CN Cardoso Silva, Marilia Lordelo
Tác giả(bs) CN Goes-Neto, Aristoteles
Tác giả(bs) CN Mitoshi Kamida, Helio
Tác giả(bs) CN Reis da Silva, Cıntia
Nguồn trích Food science & nutrition.- Số: 4 Tập: 2 Năm: 2014
000 00000nab#a2200000ui#4500
001140526
00221
004DD039CFC-42EC-4016-8763-C7DD4A6D2BF0
005202011231511
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20201123151200|zluuyen
245 |aLytic enzyme production optimization using low-cost substrates and its application in the clarification of xanthan gum culture broth / |cCıntia Reis da Silva and others
300 |aFrom p.4-12
653 |aAspergillus tamarii
653 |aGram-negative bacteria
653 |aResponse surface methodology
700 |aCardoso Silva, Marilia Lordelo
700 |aGoes-Neto, Aristoteles
700 |aMitoshi Kamida, Helio
700 |aReis da Silva, Cıntia
773 |tFood science & nutrition.|d2014|v2|i4
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét