- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Lytic enzyme production optimization using low-cost substrates and its application in the clarification of xanthan gum culture broth / Cıntia Reis da Silva and others
Nhan đề
| Lytic enzyme production optimization using low-cost substrates and its application in the clarification of xanthan gum culture broth / Cıntia Reis da Silva and others |
Mô tả vật lý
| From p.4-12 |
Từ khóa tự do
| Aspergillus tamarii |
Từ khóa tự do
| Gram-negative bacteria |
Từ khóa tự do
| Response surface methodology |
Tác giả(bs) CN
| Cardoso Silva, Marilia Lordelo |
Tác giả(bs) CN
| Goes-Neto, Aristoteles |
Tác giả(bs) CN
| Mitoshi Kamida, Helio |
Tác giả(bs) CN
| Reis da Silva, Cıntia |
Nguồn trích
| Food science & nutrition.-
Số: 4
Tập: 2
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 140526 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | DD039CFC-42EC-4016-8763-C7DD4A6D2BF0 |
---|
005 | 202011231511 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20201123151200|zluuyen |
---|
245 | |aLytic enzyme production optimization using low-cost substrates and its application in the clarification of xanthan gum culture broth / |cCıntia Reis da Silva and others |
---|
300 | |aFrom p.4-12 |
---|
653 | |aAspergillus tamarii |
---|
653 | |aGram-negative bacteria |
---|
653 | |aResponse surface methodology |
---|
700 | |aCardoso Silva, Marilia Lordelo |
---|
700 | |aGoes-Neto, Aristoteles |
---|
700 | |aMitoshi Kamida, Helio |
---|
700 | |aReis da Silva, Cıntia |
---|
773 | |tFood science & nutrition.|d2014|v2|i4 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|