• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: The impact of maltodextrin-based fat mimetics on rheological and textural characteristics of edible vegetable fat / Miroslav Hadnaðev and others

Nhan đề The impact of maltodextrin-based fat mimetics on rheological and textural characteristics of edible vegetable fat / Miroslav Hadnaðev and others
Mô tả vật lý From p.74-80
Tác giả(bs) CN Dapcevic Hadnaðev , Tamara
Tác giả(bs) CN Dokic, Ljubica
Tác giả(bs) CN Hadnaðev, Miroslav
Tác giả(bs) CN Pajin, Biljana
Nguồn trích Journal of texture studies- Số: 5 Tập: 42 Năm: 2011
000 00000nab#a2200000ui#4500
001172977
00221
00425F142CA-209D-482E-8C56-21DE86B93F94
005202206291606
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20220629160627|zluuyen
245 |aThe impact of maltodextrin-based fat mimetics on rheological and textural characteristics of edible vegetable fat / |cMiroslav Hadnaðev and others
300 |aFrom p.74-80
700 |aDapcevic Hadnaðev , Tamara
700 |aDokic, Ljubica
700 |aHadnaðev, Miroslav
700 |aPajin, Biljana
773 |tJournal of texture studies|d2011|v42|i5
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét