- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: The impact of maltodextrin-based fat mimetics on rheological and textural characteristics of edible vegetable fat / Miroslav Hadnaðev and others
Nhan đề
| The impact of maltodextrin-based fat mimetics on rheological and textural characteristics of edible vegetable fat / Miroslav Hadnaðev and others |
Mô tả vật lý
| From p.74-80 |
Tác giả(bs) CN
| Dapcevic Hadnaðev , Tamara |
Tác giả(bs) CN
| Dokic, Ljubica |
Tác giả(bs) CN
| Hadnaðev, Miroslav |
Tác giả(bs) CN
| Pajin, Biljana |
Nguồn trích
| Journal of texture studies-
Số: 5
Tập: 42
Năm: 2011 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 172977 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 25F142CA-209D-482E-8C56-21DE86B93F94 |
---|
005 | 202206291606 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20220629160627|zluuyen |
---|
245 | |aThe impact of maltodextrin-based fat mimetics on rheological and textural characteristics of edible vegetable fat / |cMiroslav Hadnaðev and others |
---|
300 | |aFrom p.74-80 |
---|
700 | |aDapcevic Hadnaðev , Tamara |
---|
700 | |aDokic, Ljubica |
---|
700 | |aHadnaðev, Miroslav |
---|
700 | |aPajin, Biljana |
---|
773 | |tJournal of texture studies|d2011|v42|i5 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|