Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
American journal of food technology, Tập 7, Số 10, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Trace Metal Contents in Some Brands of Canned Tomato Paste in Nigerian Market / Chukwujindu M. A. lwegbue and others
2
Assessment of Biofilm in E. coli O157:H7 and Salmonella Strains : Influence of Cultural Conditions / Victoria Olusola Adetunji and Ismail Ayoade Odetokun
3
Purification and Characterization of Lipase Produced by Aspergillus oryzae CJLU-31 Isolated from Waste Cooking Oily Soil / Jing Zhou and others
4
Effect of Microwave Concentration on the Quality of Dibs / Saad K. Al-Mutairi and Mohammed S. Al-Jasser
5
Regulation of Obesity and Lipid Disorders by Foeniculum vulgare Extracts and Plantago ovata in High-fat Diet-induced Obese Rats / Abdelaaty A. Shahat and others
6
Biochemical Composition of an Endangered Fish, Labeo bata (Hamilton, 1822) from Bangladesh Waters / Md. Sarower-E-Mahfuj, BM. Belal Hossain and M.H. Minar
7
Determination of the Proximate Composition, Total Carotenoid, Reducing Sugars and Residual Cyanide Levels of Flours of 6 New Yellow and White Cassava (Manihot esculenta Crantz) Varieties / C.O. Eleazu and K.C. Eleazu
8
Suitability of Locally Available Substrates for Cultivation of the Kenyan Indigenous Golden Oyster Mushroom (Pleurotus citrinopileatus Singer) / Fredrick Musieba and others