Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
American journal of food technology, Tập 7, Số 4, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Conjugated Linoleic Acid in Dairy Products : A Review / L.S. Meraz-Torres and H. Hernandez-Sanchez
2
The Effects of Different Extraction Temperatures of the Screw Press on Proxirnate Compositions, Amino Acid Contents and Mineral Contents of Nigella sativa Meal / D. Silvia and others
3
Effect of Arnbient Storage on the Quality Characteristics of Kaladhi : An Acid Coagulated Milk Product / S.A.A. Bukhari and others
4
Effect of Garnma Radiation and Low Temperature on Pathogenic Staphylococcus aureus Isolated from Pizza / H. Arzina and others
5
Physico-chemical Properties and Antioxidant Potentials of 6 New Varieties of Ginger (Zingiber officinale) / C.O. Eleazu and K.C. Eleazu
6
Development of Vitamin C Rich Value Added Beverage / Vandana Mishra and others
7
Emulsion Stability and Vegetable Oil Identification and Adulteration / Tchatchueng Jean Bosco, Bitjoka Laurent and Catherine Porte
8
Determination of Triacylglycerols, Fatty Acids and Total Lipid Content in Oil of 2 Macrotermitinaes Varieties from Congo / Victor N’Goka and Diane Julien-David
9
Effect of Drying Methods on Proximate Composition and Physico-chemical Properties of Cocoyam Flour / G.O. Ogunlakin and others