DDC
| 664.001 |
Nhan đề
| Food chemistry |
Thông tin xuất bản
| London : Applied Science Publishers, 1976- |
Mô tả vật lý
| v. : ill. ; 24 cm. |
Kỳ phát hành
| Twenty-four issues a year, |
Phụ chú
| Published: Amsterdam : Elsevier, <2006-> |
Thuật ngữ chủ đề
| Food |
Thuật ngữ chủ đề
| Food |
|
000
| 01305nas a2200397 a 4500 |
---|
001 | 7024 |
---|
002 | 2 |
---|
003 | CaOON |
---|
004 | 075E49A5-A5DD-4F41-AC30-208A356CF739 |
---|
005 | 202005271025 |
---|
008 | 811005c19769999ne sx p 0 0eng d |
---|
009 | 1 0 |
---|
010 | |z(CaOOAG)00032411 |
---|
022 | |a0308-8146 |
---|
022 | |l0308-8146 |
---|
022 | |y1873-7137 (electronic version) |
---|
030 | |aFOCHDJ |
---|
035 | |a(DNLM)F09620000 |
---|
035 | |a(OCoLC)ocl72728297 |
---|
039 | |a20200527102536|bhungbt|c20200527102340|dhungbt|y20121019152513|zretbatler |
---|
040 | |aOOAG|beng|dCaOON |
---|
082 | |a664.001 |
---|
090 | |aTX501 F68 |
---|
245 | |aFood chemistry |
---|
260 | |aLondon : |bApplied Science Publishers, |c1976- |
---|
300 | |av. : |bill. ; |c24 cm. |
---|
310 | |aTwenty-four issues a year,|b2006- |
---|
321 | |aFrequency varies,|b1976-2005. |
---|
362 | |aVolume 94, Issue 2, (January 2006) |
---|
362 | 0 |aVol. 1 (July 1976)- |
---|
500 | |aPublished: Amsterdam : Elsevier, <2006-> |
---|
530 | |aAlso available on the World Wide Web. |
---|
590 | |ac-ah,alr,pl,ck,art,cm,gg,ag. |
---|
650 | 0|aFood|vPeriodicals.|xAnalysis |
---|
650 | 0|aFood|vPeriodicals.|xComposition |
---|
690 | |aHóa thực phẩm |
---|
776 | 1 |tFood chemistry (Online)|x1873-7137. |
---|
780 | 05|dBarking, Essex, England : Elsevier Applied Science Publishers, c1985-1990.|tJournal of micronutrient analysis.|w(DLC)sn 86029050.|w(OCoLC)ocm12940538 |x0266-349X|yJMANEO |
---|
856 | 1|uhttps://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata8/tapchi/600_khoahocungdung_congnghe/660_kythuathoahoc/foodchemistry/foodchemistry.jpg |
---|
890 | |a0|b0|c113|d9 |
---|
999 | |aThư viện Đại học Nha Trang |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
Preparation, identification and their antitumor activities in blank vitro of polysaccharides from Chlorella pyrenoidosa / Jianchun Sheng and othersFood chemistry: Volume 94, Issue 2 (January 2006) Food chemistry, Tập 141, Số 4 (Phần 2), 2013Food chemistry, Tập 141, Số 4 (Phần 1), 2013Food chemistry, Tập 141, Số 3 (Phần 2), 2013Food chemistry, Tập 141, Số 3 (Phần 1), 2013Food chemistry, Tập 141, Số 02, 2013Food chemistry, Tập 141, Số 01, 2013Food chemistry, Tập 140, Số 04, 2013Food chemistry, Tập 140, Số 03, 2013Food chemistry, Tập 140, Số 01+02, 2013Food chemistry, Tập 139, Số 1_4_P2, 2013Food chemistry, Tập 139, Số 1_4_P1, 2013Food chemistry, Tập 138, Số 2+3_P2, 2013Food chemistry, Tập 138, Số 2+3_P1, 2013Food chemistry, Tập 138, Số 1, 2013Food chemistry, Tập 138, Số 04, 2013Food chemistry, Tập 137, Số 1_4, 2013Food chemistry, Tập 136, Số 3-4, 2013Food chemistry, Tập 136, Số 2, 2013Food chemistry, Tập 136, Số 1, 2013Food chemistry, Tập 135, Số 02, 2012Food chemistry, Tập 135, Số 01, 2012Food chemistry, Tập 134, Số 04, 2012Food chemistry, Tập 134, Số 03, 2012Food chemistry, Tập 134, Số 02, 2012Food chemistry, Tập 134, Số 01, 2012Food chemistry, Tập 133, Số 04, 2012Food chemistry, Tập 133, Số 03, 2012Food chemistry, Tập 133, Số 02, 2012Food chemistry, Tập 133, Số 01, 2012Food chemistry, Tập 132, Số 04, 2012Food chemistry, Tập 132, Số 03, 2012Food chemistry, Tập 132, Số 02, 2012Food chemistry, Tập 132, Số 01, 2012Food chemistry, Tập 131, Số 04, 2012Food chemistry, Tập 131, Số 03, 2012Food chemistry, Tập 131, Số 02, 2012Food chemistry, Tập 131, Số 01, 2012Food chemistry, Tập 130, Số 04, 2012Food chemistry, Tập 130, Số 03, 2012Food chemistry, Tập 130, Số 02, 2012Food chemistry, Tập 130, Số 01, 2012Food chemistry, Tập 129, Số 04, 2011Food chemistry, Tập 129, Số 03, 2011Food chemistry, Tập 129, Số 02, 2011Food chemistry, Tập 129, Số 01, 2011Food chemistry, Tập 128, Số 04, 2011Food chemistry, Tập 128, Số 03, 2011Food chemistry, Tập 128, Số 02, 2011Food chemistry, Tập 128, Số 01, 2011Food chemistry, Tập 127, Số 04, 2011Food chemistry, Tập 127, Số 03, 2011Food chemistry, Tập 127, Số 02, 2011Food chemistry, Tập 127, Số 01, 2011Food chemistry, Tập 126, Số 04, 2011Food chemistry, Tập 126, Số 03, 2011Food chemistry, Tập 126, Số 02, 2011Food chemistry, Tập 126, Số 01, 2011Food chemistry, Tập 125, Số 04, 2011Food chemistry, Tập 125, Số 03, 2011Food chemistry, Tập 125, Số 02, 2011Food chemistry, Tập 125, Số 01, 2011Food chemistry, Tập 124, Số 04, 2011Food chemistry, Tập 124, Số 03, 2011Food chemistry, Tập 124, Số 02, 2011Food chemistry, Tập 124, Số 01, 2011Food chemistry, Tập 123, Số 4, 2010Food chemistry, Tập 123, Số 3, 2010Food chemistry, Tập 123, Số 2, 2010Food chemistry, Tập 123, Số 1, 2010Food chemistry, Tập 122, Số 4, 2010Food chemistry, Tập 122, Số 3, 2010Food chemistry, Tập 122, Số 2, 2010Food chemistry, Tập 122, Số 1, 2010Food chemistry, Tập 121, Số 4, 2010Food chemistry, Tập 121, Số 3, 2010Food chemistry, Tập 121, Số 2, 2010Food chemistry, Tập 121, Số 1, 2010Food chemistry, Tập 120, Số 4, 2010Food chemistry, Tập 120, Số 3, 2010Food chemistry, Tập 120, Số 2, 2010Food chemistry, Tập 120, Số 1, 2010Food chemistry, Tập 109, Số 4, 2010Food chemistry, Tập 109, Số 3, 2010Food chemistry, Tập 109, Số 2, 2010Food chemistry, Tập 109, Số 1, 2010Food chemistry, Tập 108, Số 4, 2010Food chemistry, Tập 108, Số 3, 2010Food chemistry, Tập 108, Số 2, 2010Food chemistry, Tập 108, Số 1, 2010Food chemistry, Tập 105, Số 4, 2007Food chemistry, Tập 105, Số 3, 2007Food chemistry, Tập 105, Số 1, 2007Food chemistry, Tập 104, Số 3, 2007Food chemistry, Tập 104, Số 2, 2007Food chemistry, Tập 104, Số 1, 2007Food chemistry, Tập 103, Số 4, 2007Food chemistry, Tập 103, Số 3, 2007Food chemistry, Tập 103, Số 2, 2007Food chemistry, Tập 103, Số 1, 2007Food chemistry, Tập 102, Số 4, 2007Food chemistry, Tập 102, Số 3, 2007Food chemistry, Tập 102, Số 2, 2007Food chemistry, Tập 102, Số 1, 2007Food chemistry, Tập 101, Số 4, 2007Food chemistry, Tập 101, Số 3, 2007Food chemistry, Tập 101, Số 2, 2007Food chemistry, Tập 101, Số 1, 2007Food chemistry, Tập 100, Số 4, 2007Food chemistry, Tập 100, Số 3, 2007Food chemistry, Tập 100, Số 2, 2007Food chemistry, Tập 100, Số 1, 2007
|
|
|
|
|