Tác giả CN
| Ertaş, Nilgün |
Nhan đề
| Effect of different debittering processes on mineral and phytic acid content of lupin (Lupinus albus L.) seeds / Nilgün Ertaş & Nermin Bilgiçli |
Mô tả vật lý
| From p.468-474 |
Tác giả(bs) CN
| Bilgiçli, Nermin |
Nguồn trích
| Journal of food science and technology.-
Số: 11
Tập: 51
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 161095 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 4672B692-CFEE-4A21-B594-ACBAE463BC1B |
---|
005 | 202112081719 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20211208171934|zluuyen |
---|
100 | |a Ertaş, Nilgün |
---|
245 | |aEffect of different debittering processes on mineral and phytic acid content of lupin (Lupinus albus L.) seeds / |cNilgün Ertaş & Nermin Bilgiçli |
---|
300 | |aFrom p.468-474 |
---|
700 | |aBilgiçli, Nermin |
---|
773 | |tJournal of food science and technology.|d2014|v51|i11 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào