- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Comparison of boundary conditions to describe drying of turmeric (Curcuma longa) rhizomes using diffusion models / Wilton Pereira da Silva, Cleide M. D. P. S. e Silva &
Josivanda Palmeira Gomes
Tác giả CN
| Pereira da Silva, Wilton |
Nhan đề
| Comparison of boundary conditions to describe drying of turmeric (Curcuma longa) rhizomes using diffusion models / Wilton Pereira da Silva, Cleide M. D. P. S. e Silva &
Josivanda Palmeira Gomes |
Mô tả vật lý
| From p.301-309 |
Tác giả(bs) CN
| D. P. S. e Silva, Cleide M. |
Tác giả(bs) CN
| Palmeira Gomes, Josivanda |
Nguồn trích
| Journal of food science and technology.-
Số: 11
Tập: 51
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 161063 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | BFADC1D5-EE99-4C89-AB71-E5CB1C83CC6D |
---|
005 | 202112062116 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20211206211654|zluuyen |
---|
100 | |aPereira da Silva, Wilton |
---|
245 | |aComparison of boundary conditions to describe drying of turmeric (Curcuma longa) rhizomes using diffusion models / |cWilton Pereira da Silva, Cleide M. D. P. S. e Silva &
Josivanda Palmeira Gomes |
---|
300 | |aFrom p.301-309 |
---|
700 | |aD. P. S. e Silva, Cleide M. |
---|
700 | |aPalmeira Gomes, Josivanda |
---|
773 | |tJournal of food science and technology.|d2014|v51|i11 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|