• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Storage influence on the functional, sensory and keeping quality of quality protein maize flour / D. Shobha and others

Nhan đề Storage influence on the functional, sensory and keeping quality of quality protein maize flour / D. Shobha and others
Mô tả vật lý From p.274-282
Tác giả(bs) CN D. Shobha
Tác giả(bs) CN Dileep kumar, H. V.
Tác giả(bs) CN Pandurange Gowda, K. T.
Tác giả(bs) CN Sreeramasetty, T. A.
Nguồn trích Journal of food science and technology.- Số: 11 Tập: 51 Năm: 2014
000 00000nab#a2200000ui#4500
001161060
00221
004C008FFAB-0563-4DD1-B827-9479256F8F85
005202112062110
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20211206211041|zluuyen
245 |aStorage influence on the functional, sensory and keeping quality of quality protein maize flour / |cD. Shobha and others
300 |aFrom p.274-282
700 |aD. Shobha
700 |aDileep kumar, H. V.
700 |aPandurange Gowda, K. T.
700 |aSreeramasetty, T. A.
773 |tJournal of food science and technology.|d2014|v51|i11
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét