• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Effect of dietary fibers on physico-chemical, sensory and textural properties of Misti Dahi / P. Narender Raju & Dharam Pal

Tác giả CN Narender Raju, P.
Nhan đề Effect of dietary fibers on physico-chemical, sensory and textural properties of Misti Dahi / P. Narender Raju & Dharam Pal
Mô tả vật lý From p.244-253
Tác giả(bs) CN Pal, Dharam
Nguồn trích Journal of food science and technology.- Số: 11 Tập: 51 Năm: 2014
000 00000nab#a2200000ui#4500
001161057
00221
004DAB10BB2-F198-469F-BFDE-419FA4B77717
005202112062105
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20211206210533|zluuyen
100 |aNarender Raju, P.
245 |aEffect of dietary fibers on physico-chemical, sensory and textural properties of Misti Dahi / |cP. Narender Raju & Dharam Pal
300 |aFrom p.244-253
700 |aPal, Dharam
773 |tJournal of food science and technology.|d2014|v51|i11
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét