- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Effect of thermal treatment and storage on the stability of organic acids and the functional value of grapefruit juice / M. Igual and others
Nhan đề
| Effect of thermal treatment and storage on the stability of organic acids and the functional value of grapefruit juice / M. Igual and others |
Mô tả vật lý
| P.102-110 |
Từ khóa tự do
| Antioxidant capacity |
Từ khóa tự do
| Chilling and frozen storage |
Từ khóa tự do
| Total phenols |
Tác giả(bs) CN
| Camacho, M.M. |
Tác giả(bs) CN
| Garcia-Martinez, E. |
Tác giả(bs) CN
| Igual, M. |
Tác giả(bs) CN
| Martinez-Navarrete, N. |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 2
Tập: 108
Năm: 2010 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 145940 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 65D4C808-23AC-4D3E-8F44-6097CD6A5B88 |
---|
005 | 202104161450 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210416145033|znguyenloi |
---|
245 | |aEffect of thermal treatment and storage on the stability of organic acids and the functional value of grapefruit juice / |cM. Igual and others |
---|
300 | |aP.102-110 |
---|
653 | |aAntioxidant capacity |
---|
653 | |aChilling and frozen storage |
---|
653 | |aTotal phenols |
---|
700 | |aCamacho, M.M. |
---|
700 | |aGarcia-Martinez, E. |
---|
700 | |aIgual, M. |
---|
700 | |aMartinez-Navarrete, N. |
---|
773 | |tFood chemistry|d2010|v108|i2 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|