• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Effect of thermal treatment and storage on the stability of organic acids and the functional value of grapefruit juice / M. Igual and others

Nhan đề Effect of thermal treatment and storage on the stability of organic acids and the functional value of grapefruit juice / M. Igual and others
Mô tả vật lý P.102-110
Từ khóa tự do Antioxidant capacity
Từ khóa tự do Chilling and frozen storage
Từ khóa tự do Total phenols
Tác giả(bs) CN Camacho, M.M.
Tác giả(bs) CN Garcia-Martinez, E.
Tác giả(bs) CN Igual, M.
Tác giả(bs) CN Martinez-Navarrete, N.
Nguồn trích Food chemistry- Số: 2 Tập: 108 Năm: 2010
000 00000nab#a2200000ui#4500
001145940
00221
00465D4C808-23AC-4D3E-8F44-6097CD6A5B88
005202104161450
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20210416145033|znguyenloi
245 |aEffect of thermal treatment and storage on the stability of organic acids and the functional value of grapefruit juice / |cM. Igual and others
300 |aP.102-110
653 |aAntioxidant capacity
653 |aChilling and frozen storage
653 |aTotal phenols
700 |aCamacho, M.M.
700 |aGarcia-Martinez, E.
700 |aIgual, M.
700 |aMartinez-Navarrete, N.
773 |tFood chemistry|d2010|v108|i2
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét