Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
TRA CỨU
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Sắp xếp:
Nhan đề
Tác giả
Ký hiệu PL/XG
Năm xuất bản và Nhan đề
Năm xuất bản và Tác giả
Tăng dần
Giảm dần
STT
Nội dung
1
A Novel Approach to Improving the Quality of Bittern-Solidified Tofu by W/O Controlled-Release Coagulant. 2: Using the Improved Coagulant in Tofu Processing and Product Evaluation / Jinlong Li and others
From p.181-188
Tài liệu số:1
2
Analysis of release kinetics of ocular therapeutics from drug releasing contact lenses: Best methods and practices to advance the field / Arianna Tieppo and others
From p.71-79
Tài liệu số:1
3
Application of active zein-based films with controlled release properties to control Listeria monocytogenes growth and lipid oxidation in fresh Kashar cheese / İlke Uysal Ünalan and others
From p.210-216
Tài liệu số:1
4
Microencapsulation of aspartame by double emulsion followed by complex coacervation to provide protection and prolong sweetness / Glaucia A. Rocha-Selmi and others
P.83-89
Tài liệu số:1
5
Physicochemical and release characterisation of garlic oil-b-cyclodextrin inclusion complexes / Jing Wang and others
P.273-278
Tài liệu số:1
1
2
of 2