STT Nội dung
1
Case studies in novel food processing technologies : innovations in processing, packaging and predictive modelling / edited by Christopher J. Doona, Kenneth Kustin and Florence E. Feeherry.
Oxford : Woodhead Publishing, 2010.
1 online resource (xxx, 529 p.) : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Computational fluid dynamics in food processing / edited by Da-Wen Sun.

xviii, 610 pages : illustrations (some color), ; 26 cm.


Tài liệu số:1

3
Computerized food processing operations / by Arthur A. Teixeira, Charles F. Shoemaker.
Boston, MA : Springer US : 1989.
xi, 202 p. : ill.
Teixeira, Arthur A.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Công nghệ chế biến thực phẩm / Lê Thanh Hải và những người khác
TP.HCM : Trẻ, 2010
160 tr. ; 27 cm


Đầu mục:7 (Lượt lưu thông:79) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:71)

5
Công nghệ chế biến thực phẩm / Lê Văn Việt Mẫn và các tác giả khác
Tp.HCM : Đại học Quốc gia Tp.HCM, 2011
1019 tr. ; 24 cm


Đầu mục:10 (Lượt lưu thông:539) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:325)