STT Nội dung
1
Cá tươi - Chất lượng và những biến đổi chất lượng / Hans Henrik Huss; Người dịch: Đỗ Văn Ninh, Ngô Đăng Nghĩa và những người khác
Hà Nội : Nông Nghiệp, 2004
195 tr. ; 27 cm
Huss, Hans Henrik

Đầu mục:19 (Lượt lưu thông:823) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:84)

2
Công nghệ chế biến thực phẩm thủy sản : Tập 1: Nguyên liệu chế biến thủy sản / Nguyễn Trọng Cẩn, Đỗ Minh Phụng, Nguyễn Anh Tuấn
Hà Nội : Nông nghiệp, 2006
254 tr. ; 27 cm
Nguyễn Trọng Cẩn

Đầu mục:20 (Lượt lưu thông:893) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:206)

3
Global food losses and food waste : extent, causes and prevention : study conducted for the International Congress "Save Food!" at Interpack 2011 Düsseldorf, Germany / by Jenny Gustavsson, Christel Cederberg, Ulf Sonesson and Robert van Otterdijk, Alexandre Meybeck.

vi, 29 pages : colour illustrations ; 30 cm.

Roughly one third of the food produced in the world for human consumption every year--approximately 1.3 billion tons--gets lost or wasted, according to an FAO-commissioned study. The study highlights the losses occurring along the entire food chain, and makes assessments of their magnitude. Further, it identifies causes of food losses and possible ways of preventing them.
Tài liệu số:1

4
Hướng dẫn xử lý và bảo quản nhuyễn thể chân đầu nguyên liệu / Huỳnh Nguyễn Duy Bảo, Nguyễn Huy Quang, Huỳnh Lê Tâm
Hà Nội : Nông Nghiệp, 2005
93 tr. : minh họa ; 29 cm
Huỳnh Nguyễn Duy Bảo

Đầu mục:4 (Lượt lưu thông:165) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:34)

5
Seafood enzymes : utilization and influence on postharvest seafood quality / edited by Norman F. Haard and Benjamin K. Simpson.
New York : Marcel Dekker, Inc., c2000.
xvii, 681 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)