STT Nội dung
1
Berry fruit : value-added products for health promotion / edited by Yanyun Zhao.
Boca Raton : CRC Press, c2007.
430 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

2
Flour and breads and their fortification in health and disease prevention / edited by Victor R. Preedy, Ronald Ross Watson, Vinood B. Patel.
Amsterdam ; Elsevier/Academic Press, 2011.
xvii, 524 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)

3
Fruit juices : properties, consumption, and nutrition / Pauline G. Scardina, editor.
New York : Nova Biomedical Books, c2009.
v, 375 p. : ill. (some col.) ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

4
Functional foods : concept to product / edited by Maria Saarela..
Oxford, UK ; Woodhead Pub., 2011.
xxix, 640 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)

5
Functional foods and nutraceuticals / Rotimi E. Aluko.
New York, NY : Springer, c2012.
xii, 155 p : ill. ; 27 cm.
Aluko, Rotimi E.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)