STT Nội dung
1
Bioactive components in milk and dairy products / edited by Young W. Park.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2009.
xi, 426 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Bioactive proteins and peptides as functional foods and nutraceuticals / edited by Yoshinori Mine, Eunice Li-Chan, and Bo Jiang.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, c2010.
xiv, 420 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Cereals and pulses : nutraceutical properties and health benefits / edited by Liangli (Lucy) Yu, Rong Tsao, Fereidoon Shahidi.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2012.
xi, 314 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Dairy-derived ingredients : food and nutraceutical uses / edited by Milena Corredig.
Boca Raton : CRC Press ; c2009.
xxi, 690 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Delivery and controlled release of bioactives in foods and nutraceuticals / edited by Nissim Garti.
Boca Raton, Fla. : CRC Press ; 2008.
xvii, 478 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)