Sắp xếp :
Dòng Nội dung
1
Antioxidants and functional components in aquatic foods / edited by Hordur G. Kristinsson, Andy Meaden, Niklas Andersson
Chichester, England : Wiley-Blackwell, 2014
341 p.
Kristinsson, Hordur G

Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Bioactive foods and extracts : cancer treatment and prevention / edited by Ronald Ross Watson, Victor R. Preedy.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2011.
xx, 643 p. : ill., map ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Bioactive proteins and peptides as functional foods and nutraceuticals / edited by Yoshinori Mine, Eunice Li-Chan, and Bo Jiang.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, c2010.
xiv, 420 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Delivery and controlled release of bioactives in foods and nutraceuticals / edited by Nissim Garti.
Boca Raton, Fla. : CRC Press ; 2008.
xvii, 478 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Food phytochemicals for cancer prevention I : fruits and vegetables / edited by Mou-Tuan Huang ... [et al.].
Washington, D.C. : American Chemical Society, 1994.
xii, 427 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

       1  2  3  4  5 of 5