STT Nội dung
1
Advanced dairy chemistry : Vol 2: Lipid / edited by P.F. Fox, P.L.H. McSweeney.
New York, N.Y. : Springer, 2006
816 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)



2
Advanced dairy chemistry : Vol 3: Lactose, water, salts, and minor constituents. / edited by P.F. Fox, P.L.H. McSweeney.
New York, N.Y. : Springer, c2009
793 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)



3
4
Advanced dairy science and technology / edited by Trevor J. Britz, Richard K. Robinson
Ames, Iowa : Blackwell Pub. ; : 2008.
xi, 300 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)



5
Advanced technologies for meat processing / edited by Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá.
Boca Raton : CRC/Taylor & Francis, 2006.
483 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)