STT Nội dung
1
Cereals and pulses : nutraceutical properties and health benefits / edited by Liangli (Lucy) Yu, Rong Tsao, Fereidoon Shahidi.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2012.
xi, 314 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Dry beans and pulses production, processing, and nutrition / edited by Muhammad Siddiq, Mark A. Uebersax.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2012.
x, 398 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Technology of breadmaking / edited by Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
New York : Springer, 2007.
xx, 397 p.; : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)