STT Nội dung
1
A complete course in canning and related processes / revised and enlarged by Donald L. Downing.
Baltimore, Md. : CTI Publications, c1996.
3 v. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:7)

2
A complete course in canning and related processes.
Baltimore, Md. : CTI Publications, 1987.
3 v. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
A complete course in canning and related processes. Volume 1 / Susan Featherstone.
Amsterdam : Elsevier Ltd, 2015
370 p.
Featherstone, Susan.

Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:7)

4
A Complete Course in Canning and Related Processes: Volume 1: Fundamental information on canning
Woodhead Publishing Limited, 1996



Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Công nghệ chế biến thực phẩm thủy sản : Tập 1: Nguyên liệu chế biến thủy sản / Nguyễn Trọng Cẩn, Đỗ Minh Phụng, Nguyễn Anh Tuấn
Hà Nội : Nông nghiệp, 2006
254 tr. ; 27 cm
Nguyễn Trọng Cẩn

Đầu mục:20 (Lượt lưu thông:893) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:206)