STT Nội dung
1
Chitin - Chitosan từ phế liệu thủy sản và ứng dụng / Trang Sĩ Trung (chủ biên) và các tác giả khác
Hà Nội : Nông Nghiệp, 2010
110 tr. ; 24 cm


Đầu mục:20 (Lượt lưu thông:536) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:360)

2
Chitin - Chitosan từ phế liệu thủy sản và ứng dụng / Trang Sĩ Trung (chủ biên) và các tác giả khác
Hà Nội : Nông Nghiệp, 2018
111 tr. ; : Bảng biểu, hình ; 24 cm


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:13)

3
Chitosan : manufacture, properties, and usage / Samuel P. Davis
Hauppauge, N.Y : Nova Science Publishers, 2014
520 p.


Tài liệu số:1

4
Encapsulation technologies and delivery systems for food ingredients and nutraceuticals / edited by Nissim Garti and D. Julian McClements.
Cambridge : Woodhead Publishing Ltd, 2013.
630 p


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

5
High pressure processing of foods / edited by Christopher J. Doona, Florence E. Feeherry ; foreword by C. Patrick Dunne.
[Chicago] : Blackwell Pub. ; : c2007.
xxv, 246 p. : ill.

In High Pressure Processing of Foods, an array of international experts interrelate leading scientific advancements that use molecular biology techniques to explore the biochemical mechanisms of spore germination and inactivation by high pressure.
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)