STT Nội dung
1
Application of Biotechnology for Functional Foods
2007
78 p.
Fernandez, Michael

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

2
Asian functional foods / John Shi, Chi-Tang Ho, Fereidoon Shahidi
USA : CRC, c2005
647 p. ; 24 cm
Shi, John

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:2) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

3
Bioactive proteins and peptides as functional foods and nutraceuticals / edited by Yoshinori Mine, Eunice Li-Chan, and Bo Jiang.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, c2010.
xiv, 420 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Biotechnology in functional foods and nutraceuticals / Debasis Bagchi, Francis Lau
Boca Raton : 2010
593 p.
Bagchi, Debasis

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Food fortification and supplementation : technological, safety and regulatory aspects / edited by Peter Berry Ottaway.
Boca Raton, Fla. : CRC ; c2008.
xiii, 281 p. : ill., ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)