STT Nội dung
1
Advances in food traceability techniques and technologies : improving quality throughout the food chain / edited by Montserrat Espiñeira, Francisco J. Santaclara.
Duxford, UK : Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier, ©2016
xxviii, 374 p. : ill. ; 24 cm.


Tài liệu số:1

2
Food Fraud Prevention: Introduction, Implementation, and Management / by John W. Spink
New York, : NY Springer, 2019
LIV, 627 p. : 117 illus., 109 illus. in color
Spink, John W.

Tài liệu số:1

3
Food Traceability : From Binders to Blockchain / by Jennifer McEntire; Andrew W Kennedy
Cham : Springer, 2019.
VIII, 198 p. : 28 illus., 15 illus. in color
McEntire, Jennifer

Tài liệu số:1

4
Food traceability and authenticity : analytical techniques / edited by Didier Montet and Ramesh C. Ray
Boca Raton : Taylor & Francis Group, 2018
x, 354 p. ; 24 cm.


Tài liệu số:1

5
Giáo trình Truy xuất nguồn gốc thủy sản / Mai Thị Tuyết Nga (chủ biên), Vũ Ngọc Bội, Trần Thị Bích Thủy
Hà Nội : Nông Nghiệp, 2016
258 tr. : Minh họa ; 24 cm
Mai Thị Tuyết Nga

Đầu mục:15 (Lượt lưu thông:210) Tài liệu số:1